Algemene informatie:

De ontbijtruimte bevindt zich op dezelfde verdieping als de kamers. In de ontbijt ruimte kunt u koffie of thee pakken naar behoefte.Tevens kunt u gebruik maken van de koelkast. Overal is free-wifi.   

 "De ontbijt ruimte"

Onze kamers zijn vernoemt naar verschillende soorten "Thee". 

"Darjeeling"

Het planten van thee in het Indiase district "Darjeeling" begon al in 1841. De eerste pluk van het jaar geldt als de 'Champagne' onder de theesoorten. De fijne, met hand geplukte 1ste twee top blaadjes geven een lekkere zachte smaak. Het is een van de duurste thee, die elk jaar in mei ingevlogen wordt.

Onze "Darjeeling" is de grootste kamer die wij aanbieden. De kamer heeft een prachtig uitzicht over de Esh. De kamer  heeft een kingsize twee persoonsboxspring en een gezellig zithoekje. Ruimte om kleding uit te hangen en een televisie. Badkamer met toilet bevindt op de kamer.  

 

                                                        

 

"Matcha"

Matcha is een groene thee uit Japan maar de geschiedenis ervan begint al in China. Tijdens de Song-dynastie (960-1279) was het populair om poedervormige thee te maken van gestoomde en gedroogde theebladeren. Deze thee zie je vaak terug komen in de traditionele Japanse theeceremonieën. Het wordt ook wel "Slow-Tea"genoemd vanwege zijn rustgevende eigenschappen. 

    

Wij hopen dan ook dat onze "Matcha" kamer u de nodige rust geeft. Deze kamer heeft 2 eenpersoon boxsprings die indien nodig tegen elkaar geplaatst kunnen worden. Ook deze kamer heeft een klein zithoekje en een televisie. Er is ruimte om kleding uit te hangen. Recht tegen over u kamer bevindt zich uw badkamer met toilet. Deze hoeft u niet met andere gasten te delen.

"Sencha"

Ook "Sencha" is een Japanse groene thee, dit theeblad wordt niet zoals gebruikelijk gerold, maar geplet en gestoomd. Daardoor wordt het een stroken thee. De mooie groene kleur van de "Sencha" wanneer hij nog niet is overgoten met warm water en de goudgele kleur wanneer deze wel is overgoten met warmwater komen een beetje terug in de inrichting van "Sencha", een ruime kamer met een tweepersoons kingsize boxspring. Ook hier is weer een gezellig zithoekje gesitueerd een kast voor uw kleding en televisie. Een badkamer met toilet bevindt zich op de kamer.  

    

 

U bent "HarTHEElijk welkom in onze B & B.